Вчасно: Порошенко обговорив з послом Молдови виведення російських військ з Придністров'я і Донбасу

Бесіда з молдовським дипломатом відбулася під час передачі вірчих грамот у представництві президента України.

Петро Порошенко з Послом Республіки Молдова Русланом Болбочаном. Фото:http://www.president.gov.ua/

Президент України Петро Порошенко під час передачі вірчих грамот від Посла Республіки Молдова Руслана Болбочана обговорив роль України і Молдови в забезпеченні регіональної безпеки, зокрема в питанні виведення російських військ з території України та Молдови. Про це повідомили в прес-службі Глави держави, зазначають Патріоти України.

Наголошується, що під час бесіди обговорювалися окремі аспекти придністровського врегулювання і роль України та Молдови в забезпеченні регіональної безпеки, зокрема в питанні виведення російських військ з території України та Молдови.

Також під час бесіди з Послом Республіки Молдова в Україні Президент висловив сподівання на якнайшвидшу стабілізацію політичної ситуації і формування нового молдовського уряду.

Відзначалася важливість координації зусиль на євроінтеграційному напрямку, в тому числі в контексті імплементації угод про асоціацію з ЄС.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"