Великобританія готова нанести превентивний ядерний удар, - міністр оборони

Прем'єр-міністр Тереза Мей заявила про готовність використовувати балістичні ракети Trident в "найбільш екстремальних обставинах".

Великобританія готова задіяти ракети Trident. Фото: ЖЖ.

Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон заявив, що Великобританія готова до нанесення превентивного ядерного удару в разі потреби. Дану заяву чиновника приводять британські ЗМІ, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами Феллона, прем'єр-міністр Тереза Мей готова використовувати балістичні ракети Trident в "найбільш екстремальних обставинах", навіть якщо сама Великобританія не піддасться ядерному удару.

Однак міністр не уточнив, про які саме обставини йдеться, додавши, що "це може тільки потішити наших ворогів і зробити ядерне стримування менш переконливим".

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...

Чи буде велика війна: Журналісти Bloomberg описали чотири сценарії відповіді Ізраїлю за атаки Ірану

четвер, 18 квітень 2024, 7:48

Ізраїль обіцяє помститися Ірану за атаку безпілотників і ракет у вихідні. Поки США та Європа закликають до стриманості, Ізраїль зважує свій вибір. Варіанти відповіді Ізраїлю на недавню атаку Ірану варіюються від ударів по ядерних об'єктах до кібератак....