Великобританія направила в Україну ракетний есмінець HMS Diamond для секретної місії

Військове судно, оснащене новітніми зенітними ракетами, в Чорному морі охоронятиме 650 британських військових, які беруть участь у секретних навчаннях в Україні.

Британський ракетний есмінець HMS Diamond. Фото: Zik.

Велика Британія направила в Україну сучасний ракетний есмінець HMS Diamond. Про це повідомляє видання Dailymail, передають Патріоти України.

Відзначається, що військове судно, оснащене новітніми зенітними ракетами, прибуде в Чорне море і буде охороняти 650 британських військових, які беруть участь у секретних навчаннях в Україні.

"Великобританія посилає чіткий сигнал, що ми віддані справі захисту демократії по всьому світу і підтримуємо суверенітет, незалежність і територіальну цілісність України", - повідомив Майкл Феллон, який є міністром оборони Великобританії.

У повідомленні наголошується, що прибуття корабля може збігтися з розгортанням британських військових в інших країнах Східної Європи.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...