Великий проект обернеться ганьбою? У РФ заявили про розробку нової крилатої ракети "Калибр-М"

Джерело у військово-промисловому комплексі РФ заявило ТАСС про те, що росіяни розпочали роботи із створення нової крилатої ракети "Калибр-М", яка начебто призначена для потреб російського флоту, повідомляють Патріоти України.

ЗМІ пише, що на сьогодні розробка ракети перебуває на етапі науково-дослідних робіт, які фінансуються міністерством оборони РФ. Ракета «Калибр-М» була включена в програму переозброєння до 2027 року. До того часу ракетам ніби має бути передана ВМФ РФ.

Росіяни стверджують, що нова ракета матиме як більшу дальність стрільби (до 4,5 тисяч км) так і більші габарити (вага бойової частини до 1 тони).

«Калибр-М» має стати на озброєння надводних кораблів, починаючи із фрегата, і підводних човнів. Нову модифікацію крилатої ракети «Калибр» збираються використовувати для нанесення наземних ударів.

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...