Вертоліт упав не випадково? Загиблий заступник генпрокурора РФ курирував справу Скрипалів

Загиблий у катастрофі вертольота в Костромській області заступник генпрокурора РФ Саак Карапетян координував нагляд за розслідуванням найбільш резонансних кримінальних справ, у тому числі так званої справи Скрипалів. Про це пише 4 жовтня російський "Інтерфакс", посилаючись на обізнане джерело, повідомляють Патріоти України.

"З 2006 року Саак Альбертович займав пост начальника головного управління міжнародно-правового співробітництва (Генпрокуратури РФ), а з 2016 року, ставши заступником генпрокурора, курирував" гучні "справи, включно з розслідуванням замаху на Юлію Скрипаль в англійському місті Солсбері", - сказав співрозмовник агентства .

Напередодні стало відомо, що вертоліт АS-350 з трьома людьми на борту розбився в Костромській області РФ. Серед загиблих – заступник генпрокурора РФ Саак Карапетян, який перебував у відпустці.

Північно-Західне управління на транспорті Слідчого комітету за фактом події розслідує кримінальну справу за частиною 3 статті 263 КК РФ (порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що спричинило смерть двох і більше осіб). Тим часом інформоване джерело повідомляло "Інтерфаксу", що попередня причина падіння гелікоптера - зіткнення з верхівками дерев у вечірній час.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...