Весь провід "Правого сектора" розбився в ДТП на Луганщині

Жертв немає, але аварія серйозна.

Весь провід  "Правого сектора" розбився в ДТП в зоні АТО. Фото: korrespondent.net.

На Донбасі в страшному ДТП розбилося керівництво "Правого сектора". Про це на своїй сторінці в Twitter написала журналістка Тетяна Даниленко, повідомляють Патріоти України з посиланням на портал "Страна".

"Все керівництво "Правого сектора" розбилося в машині на Луганщині. Жертв немає, але аварія серйозна", - написала Даниленко.

Інформацію про аварію підтвердив на своїй сторінці в Facebook голова Центрального Штабу НВР "Правий сектор" Василь Лабайчук.

"Близько тижня члени Проводу і деякі члени Центрального Штабу знаходилися разом, здійснюючи об'їзд осередків організації. Під кінець заїхали на базу бойових підрозділів ДУК "ПС" на передовій. Сьогодні, виїхавши далі, бус, яким рухався екіпаж, потрапив в аварію. Зараз у нас немає підстав говорити, що це якась спланована операція - замах, але і не можемо через деякі факти сказати, що це чиста випадковість. Поки рано робити якісь висновки, прошу всіх зберігати спокій і молитися за наших братів. Весь екіпаж знаходиться в лікарні з травмами різної тяжкості. Їх життю нічого не загрожує. Це все що можемо розголосити зараз. Слава Україні! ", - написав активіст.

Як вдалося з'ясувати, в аварію потрапили, чи не всі лідери "Правого сектора". За словами спікера "ПС" Артема Скоропадського, там, зокрема, були: лідер партії Андрій Тарасенко, голова ДУК "ПС" Андрій Стемпіцький, глава Центрального штабу ВС Василь Лабайчук, начальник Штабу "ПС" Друг Хорват і ще кілька членів "Правого сектора", чиї імена в організації вважають за краще не розголошувати.

Найближчі місяці - вирішальні: Україна і Росія у певний момент можуть "заморозити" війну за корейським сценарієм, - NYT

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:25

Серед членів адміністрації Джо Байдена зростає стурбованість стосовно того, що президент РФ Володимир Путін набирає необхідну силу для зміни траєкторії війни. Зрештою, обидві сторони можуть почати переговори про припинення вогню та замороження війни за...

"Ворог почав наступальну кампанію ще в жовтні минулого року": Селезньов дав прогноз, скільки часу триватиме активний наступ РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:53

Росія буде потужно атакувати на різних ділянках фронту ще приблизно тиждень або два. Про це заявив "Еспресо" колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов. За його словами, зазвичай масштабні наступальні операції можуть тривати в...