Від гріха подалі: Аваков прибрав свій пост про Трампа

Раніше він назвав Трампа "небезпечним і безсоромним маргіналом".

Арсен Аваков. Фото: iPress.ua.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков приховав зі своєї сторінки у Facebook пост від 31 липня 2016 року, в якому називав кандидата в президенти США Дональда Трампа "небезпечним і безсоромним маргіналом". Відповідний пост зараз відсутній у хроніці на сторінці українського міністра, як і всі попередні пости між 27 червня і 17 серпня, пишуть Патріоти України з посиланням на Українські новини.

Раніше на сторінці Арсена Авакова був опублікований пост, в якому український міністр називав американського кандидата в президенти "небезпечним маргіналом". "І він небезпечний як для України, так і для США такою ж мірою. Не може маргінал, що потакає диктатурі Путіна бути гарантом демократичних свобод в США і світі.

Не дарма Манафорт раніше очолював штаб Януковича, а зараз Трампа. Янукович через Крим втік у Росію. Куди Манафорт приведе Трампа?", - написав Аваков, доповнивши свій пост "графічним" поцілунком між Трампом і Путіним.

Поки що цей самим пост, але в скороченому вигляді, до цього часу залишається на сторінці Авакова в Twitter.

Даний пост Авакова все ще доступний по прямому посиланню, хоча прихований з його хроніки.

Це може бути пов'язано як з політикою Фейсбуку, який вибірково показує більш старі пости, так і з тим, що Аваков приховав з хроніки свій пост. В такому випадку він зникає із загального доступу, але залишається доступний за прямим посиланням.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп виграв 58 вибори Президента Сполучених Штатів Америки і став 45-им президентом США.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...