Від Криму до Калінінграда: В Європі назвали головну мету Путіна

Метою Росії зараз є відновлення впливу у місцях, які колись були буферними зонами біля її кордонів. Таку думку висловив командувач оборонними операціями Бельгії Карл Гілліс в інтерв'ю виданню Paris Match за підсумками зустрічі представників країн НАТО з радником президента Росії з політичних питань, яка відбулася нещодавно в Оборонному коледжі НАТО в Римі, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що РФ на даному етапі несе більшу загрозу, ніж міжнародний тероризм. Росія має намір утвердитися в якості світової наддержави і з цією метою підбирається до Азіатсько-Тихоокеанському регіону, який грає все більш важливу роль у світі, вважає Гілліс.

За його словами, Кремль бачить себе оточеним "гарячими точками" протистояння з Заходом, якими є Сирія, Крим, країни Балтії і Калінінград, Кавказ, Афганістан і деякі інші країни. А для досягнення своїх цілей Росія буде вдаватися до різних "гібридних методів", таких як шпигунство, політичний тиск, дезінформація у соціальних мережах, кібервтручання, додав він.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...