Відловили банду: Саакашвілі розказав про спецоперацію на Одещині по затриманню "злодіїв в законі" (фото)

Двоє кримінальних авторитетів уже відправили до Грузії.

Саакашвілі. Фото: ЖЖ

За дорученням губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі була проведена масштабна спецоперація із затримання "злодіїв-гастролерів" із Грузії. Про це глава Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі написав на сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Останнім часом за моїм дорученням в Одеській області була проведена масштабна спецоперація із затримання "злодіїв-гастролерів" із Грузії. Переважно вони були поміщені в ізолятори попереднього ув'язнення в Україні, але двоє "злодіїв у законі" були відправлені до Грузії, бо там діє прийнятий за моєю пропозицією закон про автоматичне ув'язнення "злодіїв у законі", - написав він.

Саакашвілі зазначив, що, незважаючи на наплив організованої злочинності, Верховна Рада України досі не прийняла ініційований його командою закон, аналогічний чинному в Грузії.

"Моя особлива подяка генералу Лорткіпанідзе (начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе. - Ред.), який боровся зі злочинністю в Грузії, яку моя команда перетворила в найбезпечнішу країну Європи і продовжує ловити українських, грузинських та всіх інших злочинців в Україні. На нашу думку, у злочинності немає національності", - додав губернатор.


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...