"Відрізати Донбас?": Стало відомо, які міста в Україні "наступні" у списку Путіна

Якщо Росії вдасться реалізувати свій сценарій на Донбасі, вона може рушити далі.

Володимир Путін. Фото: ЗМІ

Росія не припинить свою агресію, якщо піти на поводу у тих, хто пропонує "відрізати Донбас". Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, повідомляють Патріоти України.

"Чому я вважаю, що це (пропозиція "відрізати" Донбас - Ред.) абсолютно неприйнятно і, з моєї точки зору, взагалі небезпечно. Тому що є таке поняття, як вектор сили. Якщо зараз зі сторони Росії цей вектор сили направлений саме на Донбас, то як тільки буде зниження напруги на тій території, то зовсім помилкова точка зору, що на цьому все закінчиться. Цей вектор сили буде направлений в інший напрямок нашої Батьківщини", - сказав він.

За його словами, наступними регіонами, які Росія захоче захопити, можуть бути Херсон, Одеса, Миколаїв, Харків, і навіть Західна Україна - Закарпаття.

"Тому віддати просто на міць ворога нашу територію, сподіваючись, що на цьому цей ненажера заспокоїться, - величезна помилка", - зазначив Тука.

Нагадаємо, раніше у центрі столиці спалили куму Путіна.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...