Вілкулу час «гострити лижі»? Поліція затримала керівника "тітушок", що били АТОвців у Дніпрі - Аваков

Справа честі української влади розкрити найвдалішу провокацію «п’ятої колонни» на 9 травня. Тепер вся справа в майстерності слідчих і прокурорів, щоб правильно опрацювати «клієнта».

Поліція Дніпропетровської області затримала чоловіка, який керував "тітушками" під час подій 9 травня. Про це "Українській правді" повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, зазначають Патріоти України.

"Сили поліцейських спецпризначеннців та карного розшуку кримінальної поліції Дніпра сьогодні затримали особу, яка керувала діями "тітушок" у Дніпрі під пам'ятником Слави. Цей діяч і раніше притягувався до кримінальної відповідальності", - зазначив Аваков.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...