Він іде: Барак Обама повертається в політику

Екс-президент США має намір зосередити свою діяльність з метою посилення впливу Демократичної партії в Конгресі США і боротьби з політикою Дональда Трампа.

Обама повертається. Фото: ВВС.

Колишній генеральний прокурор США Ерік Холдер заявив, що президент США Барак Обама готовий повернутися на американську політичну сцену. Про це він повідомив у четвер на телеканалі FoxNews, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Холдер, який вважається другом Обами, розповів про свою зустріч з екс-президентом, під час якої йшлося про те, як 44-й президент може повернутися в політику.

"Він іде. Він повертається і готовий боротися», - сказав Холдер.

За словами Холдера, Обама і вище керівництво Демократичної партії планують зосередитися на виборах в американських штатах, а також висувати спільні ініціативи з членами Республіканської партії в Конгресі. Основна мета демократів - протистояти нинішній політиці президента Дональда Трампа.

"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...