"Він хотів передати від США секретну інформацію Порошенку або Україні" - американський політолог розповів про цілі візиту Байдена (відео)

Ця інформація може бути пов'язана як з внутрішніми проблемами України, так і з зовнішньою агресією Росії, вважає Джейсон Смарт.

Петро Порошенко і Джозеф Байден. Фото:уніан

Віце-президент США Джо Байден прибув до Києва для того, щоб передати президенту України Петру Порошенко і його найближчому оточенню інформацію стосовно подальших кроків після вступу на посаду обраного президента США Дональда Трампа. Таку думку в ефірі Обозревателя висловив американський політолог Джейсон Смарт, інформують Патріоти України.

"Візит Байдена - сам по собі дуже цікавий. Не чекав, що він сюди приїде до закінчення терміну. Це дивно, що віце-президент США так пізно приїжджає. Значить, він хотів передати від США якусь секретну інформацію Порошенку або Україні", - зазначив він.

Смарт допустив, що ця інформація може бути пов'язана як з внутрішніми проблемами України, так і з зовнішньою агресією Росії.

"По-перше, США зараз дуже незадоволені Україною і Порошенком через корупцію. По-друге, це могла бути гаряча інформація, можливо, пов'язана з Росією. Інформацію, яка була у Байдена, він хотів передати особисто Порошенку. Які кроки потрібні після Обами і як краще працювати з Трампом", - підсумував він.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...