"Він теж здавався клоуном": Портников порівняв Савченко з Гітлером

Якщо хтось думає, що Гітлер в листопаді 1923 року виглядав більш солідно і менш переконливо для люмпена, ніж Савченко в березні 2018 року, "він дуже помиляється", переконаний політолог.

Фото: ЗМІСитуацію, у якій опинилася позафракційний нардеп Надія Савченко через спроби здійснити державний переворот в Україні, можна порівняти з тим, як в 1923 році Німеччина сприйняла "пивний путч" Адольфа Гітлера. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст і політолог Віталій Портников, повідомляють Патріоти України.

"Багатьом тверезомислячим німцям він здавався анекдотичним клоуном не сповна розуму. Але багато хто побачив у єфрейторі сміливого захисника інтересів народу, героїчного ветерана війни, що бореться проти злочинної влади, справжню надію нації. І суд над Гітлером та його прихильниками тільки посилив це враження. Знадобилося усього 10 років, щоб мудрий німецький народ привів свого героя до влади, запроторив тверезомислячих у концтабори і спалив півсвіту разом із самою Німеччиною - гулять так гулять", - пише Портников.

Також він додав, що якщо хтось думає, що Гітлер в листопаді 1923 року виглядав більш солідно і менш переконливо для люмпена, ніж Савченко в березні 2018 року, "він дуже помиляється".


"Весь цей час багатьом здавалося...": Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 15:26

Є дві причини того, чому Палата представників США нарешті схвалила виділення допомоги Україні. Перша з них - підтримка експрезидентом Дональдом Трампом спікера та можливості допомоги Україні. Друга - складна геополітична ситуація у зв'язку з атакою Іра...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...