Він в трансі і працювати не хоче: У Путіна фізичні та моральні проблеми, - доповідь

у 2015 році Путін продемонстрував своє відсторонення від усіх важливих питань. І на прямій лінії, і в посланні - він просто не відповідав на питання: або казав, що не знає, або відсилав до уряду, або розповідав анекдоти.

У Путіна фізичні і моральні проблеми. Ілюстрація:news.bigmir.net

Активність президента Володимира Путіна впала до рекордного мінімуму за останні 15 років. Про це говориться в доповіді Центру економічних і політичних реформ, передають Патріоти України з посиланням на Дождь.

Фахівці проаналізували кількість щорічно виданих президентських указів, починаючи з 1994 року, зробивши таким чином порівняльний аналіз президентської активності Бориса Єльцина, Володимира Путіна і Дмитра Медведєва.

Дослідження показало, що середня щомісячна кількість президентських указів у трьох глав держав до 2012 року була приблизно однаковою - від 123 до 149. Проте вже на початку третього президентського терміну Путіна в 2013 році було підписано майже вдвічі менше указів. Кількість скорочувалася і далі.

Глава Центру економічних і політичних реформ Микола Миронов розповів Дождю, що спад активності президента може бути пов'язаний з фізичними проблемами, які спричинили за собою моральну втому.

"Зниження активності починається в травні 2013 року. Тоді кількість видаваних указів падає майже вдвічі. Темпи завмирають. Якраз у той час починають говорити, що президент недобре виглядає, що у нього можуть бути будь-які травми і хвороби", - розповів Миронов.

Він зазначив, що в цей же час падає кількість подання інших документів, якими повинен займатися президент- розпоряджень і доручень.

"Після першої половини 2013-го року президент почав випадати з повістки, але тоді ще не було важливих подій, які б вимагали його участі. У 2014 році він знову включився у зв'язку з кримською історією. Але восени його теж особливо не було видно, хоча тоді почалася економічна криза, і йому потрібно було активно вникати в повістку.

У 2015 році президент вже демонструє своє відсторонення від усіх важливих питань. І на прямій лінії, і в посланні - він просто не відповідає на питання: або він каже, що не знає, або відсилає до уряду, або розповідає анекдоти. І знову - це якраз в той час, коли потрібно, щоб президент вникав у питання", - додав Миронов.

За його словами, саме відсутність указів говорить про меншу активність президента, оскільки за допомогою цих документів глава держави регулює життя в країні. "Якщо президент не оформляє свої рішення, то вони просто не реалізуються", - підсумував Миронов.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...