Віра Савченко клянеться, що генпрокурор бреше, а її сестра не втікачка і повернеться, коли треба

Правда при цьому визнала, що на допит до СБУ Надія потрапить наврядче.

Віра Савченко: Тільки щури можуть за кордон на чартерних рейсах літати

Генеральний прокурор України Юрій Луценко використовує у своїх інтересах від'їзд позафракційного народного депутата Надії Савченко за кордон, заявила в коментарі виданню "ГОРДОН" сестра нардепа Віра Савченко, зазначають Патріоти України.

Позафракційний народний депутат Надія Савченко начебто за тиждень повідомила парламент про своє відрядженні за кордон. Так стверджує Віра Савченко, коментуючи заяву генпрокурора України Юрія Луценка про те, що сестру викликали на допит в СБУ, але вона поїхала за кордон.

"Не потрібно перекручувати: мовляв, Луценко щось там гавкає, що якщо Надія така смілива, то повинна завтра бути на допиті. По-перше, її ніхто не викликав завчасно. Помічнику на комітеті нічого не вручали. А по-друге, Надія за тиждень подала заявку до Верховної Ради, де повідомила, що їде у відрядження. Тобто про свою поїздку вона дала знати заздалегідь. Якщо в ГПУ підносять відрядження Надії як втечу за кордон або переляк, то так просто карта лягла. Вони використовують обставини, що склалися в своїх інтересах", - підкреслила Надія.

Вона не виключає, що її сестра повернеться в Україну вже завтра ввечері.

"У Надії на завтра запланована низка зустрічей, на яких будуть обговорюватися питання, пов'язані з політв'язнями. Сьогодні ввечері вона, звичайно ж, не встигне провести всі зустрічі. Думаю, Надія повернеться в Україну завтра ввечері. А може і вранці - як вийде. Луценко не потрібно придурюваться і робити вигляд, ніби Надія втекла з країни. Ніхто нікуди не тікав. Вона не з таких. Тільки щури можуть за кордон на чартерних рейсах літати", - запально заявила Савченко-молодша.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...