"Вірити в незалежність Зеленського від Коломойського - все одно що вірити у сліпий траст Порошенка, фандрайзинг Тимошенко або незалежність Ляшка від Ахметова", - Найєм

"Індекс відчаю Володимира Зеленського. Останнім часом часто запитують, як я ставлюся до Володимира Зеленського. Мовляв, один із ваших колег активно за нього "топить", і, напевно, ви з ним про щось домовляєтеся. Ні. Не домовляюся", - пише на своїй сторінці в Фейсбук нардеп Мустафа Найєм, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"По-людськи мені дуже симпатичні прихильники Володимира Зеленського. Вони хочуть змін, їм багато набридло, і їм теж хочеться бачити в політиці нові обличчя. Тому навіть якщо ви його, ніхто вас банити тут не буде.

Команда "слуги народу" робить дуже яскравий, технологічний, розважальний проект. Але рейтинги самого Володимира свідчать зовсім не про те, що він гарний політик чи людина, здатна керувати країною. Так, він став частиною політичної реальності, але його популярність – це не успіх політика, а радше індикатор відчаю тих, хто не може знайти свого кандидата у виборчому бюлетені.

І ще. Попри всю повагу до кандидата та його прихильників, вірити в його незалежність від Ігоря Коломойського – це все одно що вірити у сліпий траст Петра Порошенка, фандрайзинг Юлії Тимошенко або – щоб зовсім було зрозуміло – незалежність Олега Ляшка від Ріната Ахметова. Тобто загалом, звичайно, можна так вважати, але для цього треба або прикинутися шлангом, або спеціально забути таблицю множення.

P.S. А взагалі, усе це ще раз доводить необхідність об'єднання адекватних людей. Якщо не буде єдиного кандидата зараз, нам потрібно брати ініціативу у свої руки. Тому що шанс, втрачений на президентських виборах, призведе до нерозуміння, апатії та остаточного програшу на виборах у парламент".

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...