Вітаємо: Глава МЗС Польщі привітав українців з отриманням безвізу, запрошуючи відвідати Польщу (відео)

Очільник польського зовнішньополітичного відомства завершив свій виступ українською мовою.

Вітольд Ващиковський. Фото:скрін відео

Міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський привітав Україну з підписанням безвізового режиму з ЄС. У відео, опублікованому сьогодні на порталі Міністерства зовнішньополітичних справ Польщі, Вітольд Ващиковський звернувся до громадян України українською мовою, зазначають Патріоти України.

"Три роки тому, в результаті Революції Гідності ви вибрали Європу. Сьогодні ми вітаємо вас з відкритими обіймами. Після довгих переговорів, з активною участю Польщі, було прийнято рішення про впровадження безвізового руху (в ЄС) для громадян України.

Це важливий і радісний момент у взаєминах Євросоюзу з Україною. Щиро запрошую відвідати Польщу та інші країни Шенгенської зони", - зазначив дипломат, завершуючи свій виступ українським словом "вітаємо".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...