Вітання з Канади: Український прапор замайорів над мерією Оттави (фото)

Церемонія підняття державного прапора відбулась на світанку.

Український прапор над мерією Оттави. Фото:https://www.ukrinform.ruУ зв'язку зі святкуванням Дня Незалежності України мерія Оттави підняла український прапор. Про це повідомляє Укрінформ, передають Патріоти України.

Церемонія підняття державного прапора відбулась на світанку. Прапор буде залишатися на флагштоку будівлі мерії до заходу сонця.

Крім цього, мер Оттави Джим Уотсон сьогодні після обіду звернеться до учасників організованого посольством України масштабного святкування Дня Незалежності в одному з парків столиці.

У минулому році на честь Дня Незалежності України мерія Оттави також піднімала український прапор. Крім цього, вже два роки поспіль 18 травня, в День пам'яті жертв депортації кримськотатарського народу, над будівлею піднімають прапор з тамгою.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...