Віце-спікер Верховної Ради "засвітилась" на форумі Порошенка з відомим рашистом

Чи знала пані Ірина, котра сама десятки разів їздила з допомогою на фронт, з ким має справу, певно пояснить вона сама.

Український блогер Данило Чикін, який в 2015 році переховувався в Москві від мобілізації, засвітився на форумі Блоку Петра Порошенка (БПП) і навіть встиг зробити миле фото з віце-спікером Верховної Ради Іриною Геращенко. Відповідний знімок блогер опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Користувачі соцмереж вибухнули обуренням і нагадали, ким насправді є Чикін. У 2015 році він втік з окупованого Донецька в Москву, щоб уникнути мобілізації. У РФ Чикін активно давав інтерв'ю пропагандистським російським каналам, в яких розповідав, що не хоче воювати проти бойовиків. Таким чином він став зіркою прокремлівських ЗМІ, але пізніше заявив, що став жертвою маніпуляцій російського телебачення, а його слова були вирвані з контексту.

Крім цього, в 2014 році Чикін був помічений разом із загиблим ватажком "ДНР" Олександром Захарченко. Більш того, тоді він працював на колишнього нардепа від Партії регіонів Олександра Бобкова - одного з творців антимайданівської організації «Оплот».

Повернувшись в Україну, Чикін, як ні в чому не бувало, став працювати в Міністерстві інформаційної політики. На це не вплинули його зв'язки з терористами, а також гучні висловлювання в соцмережах, наприклад про смерть херсонської активістки Катерини Гандзюк.


В результаті скандальний Чикін перетворився на політолога і українського «патріота», який активно підтримує президента Петра Порошенка, що можна простежити за його постам в Facebook. При цьому його політичний настрій в деяких випадках навіть шокує.

Про Росію «проукраїнський блогер» Чикин вже відгукувався не так добре, як тоді в Москві. Активно вживав у своїх постах слова «расєя», «дірка», забувши про те, як гостював у РФ.

З огляду на вищевказану інформацію про «патріота» Чикіна, користувачі соцмережі закликали Геращенко і БПП пояснити свою позицію. Геращенко в своє виправдання заявила, що не знала з ким фотографується.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...