Візит одіозних Бойка і Новинського в Одесу: Нардепи прийняли рішення

Непрохані гості не могли вийти з терміналу аеропорту і полетіли назад до Києва на чартерному рейсі.

Юрій Бойко та Вадим Новінський не змогли вийти з терміналу аеропорту і полетіли назад до Києва. Фото: Думська.

Керівник Національної поліції в Одеській області Георгій Лорткіпанідзе умовив народних депутатів від "Опозиційного блоку" Вадима Новинського та Юрія Бойка, які прилетіли в одеський аеропорт, не відвідувати Одесу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Активісти тим часом повністю заблокували аеропорт. Людей, які охороняють нардепів, періодично витягують з оточення і виводять на вулицю.

"Представники окупаційного блоку" відмовилися від планів відвідати Куликове поле. Зараз вони готуються до молебню, який проведуть прямо в залі аеропорту, після цього полетять додому", - пише в своєму Facebook народний депутат Андрій Левус.

Пізніше в ЗМІ повідомили, що Юрій Бойко та Вадим Новінський, які прибули Одесу на річницю 2 травня, не змогли вийти з терміналу аеропорту і полетіли назад до Києва. Після нетривалого перебування в VIP терміналі, в який нардепів Бойко і Новинського евакуювали від розгніваних майданівців, їх посадили в перонний автобус і доставили до приватного борту. В результаті непрохані гості відлетіли до Києва на чартерному рейсі.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в результаті вуличних боїв і пожежі в Будинку профспілок на Куликовому полі загинули 48 осіб.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, в Одесі недалеко від Куликового поля співробітники поліції затримали двох молодих одеситів з газовим балончиком.

В Одесі Куликове поле, де правоохоронні органи шукають вибуховий пристрій, оточене бійцями Національної гвардії і співробітниками поліції.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...