"Владимир, поговорите с нами! Не убегайте!" "Зе! Президент" та "Лисий Жека" тікали від нардепа Гончаренка, як "біс від ладану" (відео)

Протеже Коломойського злякався питань "язикатого порохобота". Нардеп переконаний, що комік не спроможний щось під підказки говорити.

Комік Володимир Зеленський, котрий збирається керувати Україною принаймні найближчі п'ять років втік від журналістів та народного депутата Олексія Гончаренка,котрі підстерегли кандидата у президенти перед початком телешоу "Ліга сміху", зазначають Патріоти України.

Зеленський, який прибув у тісному супроводі тілохоронців спочатку сховався від депутат у одному приміщенні, а потім швидко перебіг у інше, куди вже народному обранцю не дали доступу.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...