"Вона не винна": Захист Зайцевої звинувачує у ДТП "Туарег"

Адвокат запропонувала дочекатися висновків судової авто-технічної експертизи, яка покаже, яка з двох машин порушила правила дорожнього руху.

Фото: unian.net

Адвокат харківської "лихачки" Олени Зайцевої Юлія Козир заявляє, що винуватцем смертельної ДТП є автомобіль Volkswagen Tuareg, з яким перед наїздом на людей зіткнувся Lexus Зайцевої. Про це вона заявила у п'ятницю на засіданні суду в Харкові, де обирається запобіжний захід для її підзахисної, повідомляють Патріоти України.

За словами Козир, численні відео з камер спостереження свідчать, що саме "Туарег" врізався у "Лексус", а не навпаки. Крім того, стверджує юрист, Volkswagen почав рух на перехрестя на жовтий сигнал світлофору.

Також, каже адвокат, перед початком руху "Туарег" стояв перед світлофором, перетнувши стоп-лінію, що також є порушенням.

"З цього приводу питання: чому сьогодні на лаві підсудних знаходиться Зайцева Олена", - поставила вона риторичне питання.

Козир запропонувала дочекатися висновків судової авто-технічної експертизи, яка покаже, яка з двох машин порушила правила дорожнього руху.

Як відомо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар, та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані.

За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева, донька харківського бізнесмена і зведена сестра екс-заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який був на посаді в 2013 році.

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...