"Вона першою почала": Трамп ініціює розслідування зв’язків Клінтонів з Кремлем

Нинішній глава США запропонував національній розвідці поцікавитись домовленостями подружжя Клінтонів щодо організації поставок урану до Росії.

Дональд Трамп і Хіларі Клінтон. Ілюстрація:http://rim.today/

Американський президент Дональд Трамп висунув чергову порцію звинувачень на адресу колишніх посадовців США Білла та Хілларі Клінтон. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Новое время.

Трамп зробив це вже в звичайній для себе манері, написавши декілька повідомлень на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Twitter. Нинішній глава Сполучених Штатів Америки запропонував національній розвідці поцікавитись домовленостями Клінтонів щодо організації поставок урану до Росії.

Трамп також згадав запропоновану ідею Хілларі Клінтон про "перезавантаження взаємин з Москвою" і начебто схвальні відгуки на адресу РФ та російської компанії Джона Подести, який виконував обов’язки керівника її виборчого штабу.

За словами Трампа, на фоні таких фактів, історія про його відносини з представниками Російської Федерації "є нічим іншим, як містифікацією".

Варто нагадати, що це вже не перші подібні заяви 45-го президента США. Минулого тижня Дональд Трамп також звинуватив штаб Хілларі Клінтон у підтримці зв’язків з Росією. Однак американський президент не додав жодних документальних підтверджень своїм словам.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...