Воно ж мале та плюгаве, коли без пістолета: Скандал в "молодій республіці" - "Моторолу" відлупцював сусід, - ЗМІ

На крики дружини бойовика прибігли сусіди, а вже через кілька хвилин приїхало так зване "МГБ ДНР".

Терорист Моторола. Фото: ЖЖВідомий донецький бойовик "Моторола" (Арсеній Павлов), який після поранення і операції став жартівливо називатися донецьким Кутузовим, так як ходить з перебинтованим оком, був побитий сусідом, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Укроп".

Так, після того, як терорист в черговий раз затопив свого сусіда, останній не витримав і прийшов з'ясовувати стосунки з колишнім автомойщиком. "Моторола" почав агресивно поводитися і навіть потягнувся за зброєю, але тут сусід не схибив і дав кілька разів рудобородому Павлову по обличчю.

На крики дружини бойовика прибігли сусіди, а вже через кілька хвилин приїхало так зване "МГБ ДНР" та навіть сам Захарченко. Ситуацію вирішили зам'яти, незважаючи на те, що автомийник-бойовик погрожував вбити сусіда.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...