Вони боронять Україну: З нового року військовим значно підвищать зарплати

Також очікується значне підвищення винагород за участь в АТО.

З нового року зарплата військовослужбовців зросте у 4,5 рази. Про це написав у Facebook речник Держприкордонслужби Олег Слободян, передають Патріоти України.

"Хороші новини для прикордонників та й усіх військовослужбовців. З 1 січня 2018 року посадові оклади військовослужбовців збільшаться у 4,5 рази", – повідомив він.

Згідно з постановою Кабміну "Про грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб" посадовий оклад військових залежатиме від прожиткового мінімуму.

Наприклад, посадовий оклад водія збільшиться з 530 до 2700 гривень. Оклад інспектора прикордонної служби І категорії сьогодні становить 760, а планується 3350 гривень, а начальника відділення прикордонного загону підніметься з 1135 до 5810 гривень.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...