"Вони не жили в Криму": Канделакі влаштувала істерику через Україну і стала на захист Путіна

Російська телезірка, ведуча і продюсер Тіна Канделакі розповіла про те, що в Україні "трапилася величезна гуманітарна катастрофа" через "олігархічні клани", які дорвалися до влади в країні, повідомляють Патріоти України.

Телеведуча раніше потрапила в незручну ситуацію на Всесвітньому економічному форумі в Давосі (Швейцарія), після того, як висловилася на тему анексії Криму і ситуації в Україні. Свою позицію щодо України вона детально пояснила в інтерв'ю для BBC.

"Я нічого не боюся, коли приховувати нема чого. Я була на цій зустрічі в Давосі, там я промовчала, сиділа і слухала. Там зібралися традиційні представники англосаксонського світу з дуже консервативною точкою зору. Там йшлося про Крим, про Україну. Коли почали говорити, "ось ви, російська делегація, маєте поїхати назад і передати, що ви не повинні втручатися у вільні вибори в Україні", мене на цій ноті розірвало", — висловилася Канделакі.Ведучій вказали, що претензії до Росії через Крим лежать у сфері міжнародного права, а не особистих відчуттів, і щоб обговорювати такі питання, не треба їхати в країну. У відповідь вона заявила, що в Україні зараз спостерігається "гуманітарна катастрофа" через олігархів.

"В Україні, на мій погляд, сталася величезна гуманітарна катастрофа, пов'язана з тим, що олігархічні клани розірвали цю країну. Всі "борці за Крим" навіть не були там і не знають, що проходив референдум. Не знають, в якому стані був Крим і як усе змінилося. Я вважаю, що народ Криму проголосував однозначно. Вони не жили у Криму, і я теж. Треба враховувати думку народу", — наголосила Тіна.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...