Вони обирають Захід: Дітям друзів Путіна плювати на "скрепи", - російський політик

Леонід Гозман. Фото: gdb.rferl.org

Діти російської еліти замість "скрєпов" обирають західні цінності і "ні на секунду не ведуться" на кремлівську пропаганду. Таку думку "Обозревателю" висловив російський політик, президент Загальноросійського громадського руху "Союз Правих Сил" Леонід Гозман, повідомляють Патріоти України.

Коментуючи недавній випадок з дочкою довіреної особи президента Росії Володимира Литвиненка, яка в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявила, що її батько "є одним з тіньових касирів" Путіна, політик зауважив: "Так буває. Ми ж не знаємо їхніх сімейних відносин. Може, вона просто дурепа. Це буває. До неї підійшли з мікрофоном, вона і сказала".

У той же час Гозман не вірить у версію про те, що таким чином Ольга Литвиненко, громадянка Польщі, намагається застрахувати себе від позбавлення її громадянства. "Позбавити громадянства не можна, громадянство не відбирають", - сказав він.

У той же час політик констатував: "Цілком очевидно, що діти нашої (російської. - Ред.) еліти, звісно, обирають Захід - в широкому сенсі слова. І на всю цю пропаганду "скрєп" і всього іншого вони, звичайно, не ведуться жодної секунди".

Нагадаємо, дочка наукового керівника і довіреної особи Володимира Путіна, ректора Санкт-Петербурзького Гірничого університету, співвласника компанії "Фосагро" Володимира Литвиненка заявила: "Мій батько є одним з тіньових касирів, як Ролдугін (фігурант міжнародного офшорного скандалу, віолончеліст Сергій Ролдугін - ред.), тримає капітал Путіна. Це ілюструє справа ЮКОСа, коли один з найбільш значимих активів, підприємство "Апатит", просто забрали у законних акціонерів".

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...