"Вони просто знущаються": Луганчани розповіли, як окупанти перетворюють їх на невиїзних кріпаків

Бойовики з сьогоднішнього дня заборонили попередній продаж квитків на автобуси з Луганська на підконтрольну Україні територію в Станицю Луганську, повідомляють Патріоти України з посиланням на LIGA.net.

Намагалася купити квиток на 14 березня, але не змогла. Сказали, не продають. На автовокзалі зараз натовп людей, - сказала луганчанка Марина, ім'я якої змінено з метою безпеки.
За словами іншого джерела, продаж квитків припинена поки на два дні. Ніхто нічого не пояснює. Вони (бойовики, - ред .) Просто знущаються над нами, багато хто намагається виїхати в порядку живої черги, - додав він.
12 лютого 2018 року повідомлялося , що проросійські найманці вставляють палиці в колеса, скасувавши маршрутки з кварталу 50 років Жовтня до лінії розмежування в Станицю Луганську.
Це жесть. Щоб дістатися в Станицю вранці, потрібно встати о 04:00, виїхати тільки на автовокзал, записатися в чергу, потім купити квиток, за списком зайти в автобус, і тільки тоді ти зможеш бути на пункті пропуску (терористів, - ред.) До моменту відкриття, - підкреслила вона.
Терористи заборонили приватному транспорту і таксі проїзд в сторону лінії розмежування.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...