"Вони заслуговують на глибоку повагу": Янукович похвалив екс-"беркутівців" за виконання "важкої місії" (фото)

Екс-президент заперечує, що "беркутівці" перевищили свої службові повноваження.

30 листопада 2014 року. Майдан Незалежності. Фото: zbruc.eu.

Екс-президент України Віктор Янукович похвалив бійців колишнього спецпідрозділу МВС "Беркут" за "важку місію, яку вони виконали" під час Революції Гідності. Про це повідомляють "РІА Новини", передають Патріоти України.

"Я вважаю, що бійці "Беркуту" виконали дуже складну, дуже важку місію в найтяжких умовах. Вони захищали права громадян, правопорядок в Україні, захищали закони, і, звичайно, вони заслуговують на глибоку повагу", - заявив Янукович.

При цьому екс-президент заперечує, що "беркутівці" перевищили свої службові повноваження.

"Що таке перевищення? Як кажуть, можна не так сильно бити було. Але їх же спровокували на це. У них почали кидати факели. Фактично нападали на працівників правоохоронних органів", - резюмував Янукович.

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...

Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...