"Ворог не пройде!": Українські військові "засікли" техніку "ДНР" на Донбасі (фото)

Об'єднані сили (Joint Forces Operation) оприлюднили фотографію ЗС РФ, а саме розвідувальну техніку.

Прес - центр Операції Об'єднаних сил на Донбасі показав техніку розвідників терористів на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

Фото було зроблено на території Новоазовського вітроелектростанції (Донецька область) на одному з вітрогенераторів, повідомляє прес-центр ООС.

"На даній фотографії зображений комплекс радіоелектронних засобів розвідки (дві антени кругового типу радянського виробництва, дві сонячні батареї). Ймовірно, комплекс використовується для прослуховування, і радіопеленгації радіостанцій, які працюють у короткохвильовому діапазоні частот від 3 до 30 МГц", - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що біля техніки помічена особистість у російській військовій формі. Скоріше за все, терорист зробив селфі.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...