Ворог отримав по зубам: Бійці АТО розказали, як відбили атаку і спалили ворожий БМП (відео)

Незважаючи на часті обстріли, українські військові впевнено тримають оборону та постійно примушують ворога відступати.

Сили АТО. Фото: ЖЖ

Масований обстріл позицій зі ствольної артилерії та потому одразу наступ піхоти за підтримки бронетехніки – так бойовики намагалися вибити армійців 128-ї гірсько-піхотної з їхніх позицій, йдеться у сюжеті "5 каналу", повідомляють Патріоти України.

Утім, намагання були марними – спаливши БМП ворога, українці примусили його відступити, захисники жартують – не могли залишити позиції, бо рили їх власноруч, як для себе.

На Донецькому напрямку військовим довелося вручну копати окопи. Осколки від влучань мінометів 120-го, 152-го калібрів, скошені дерева, - як доказ того, що терористи та їхні найманці - близько. Тоді ніхто не постраждав - військові встигли сховатися і вже незабаром прийняли бій. Ворог намагався наблизитися ближче.

Чи буде наступ окупантів на Харків: Черник оцінив загрозу від угруповання ворога

четвер, 9 травень 2024, 11:30

Військовий експерт, полковник ЗСУ Петро Черник вважає, що російські війська не мають достатньої кількості сил та засобів для проведення повномасштабного наступу на Харків. Таку думку він висловив в ефірі телеканалу "Еспресо". За його словами, щоб штурм...

Після гучного скандалу: Верховна Рада звільнила міністра агрополітики Сольського

четвер, 9 травень 2024, 11:18

Парламент звільнив Миколу Сольського з посади з посади міністра аграрної політики та продовольства. Про це повідомив перший заступник голови податкового комітету Ради Ярослав Железняк. За відповідне рішення проголосувало 273 народних депутати.