​Ворог преси: Трамп бере приклад з Порошенка та починає своє президенство з чергового скандалу зі ЗМІ (відео)

Ворожнеча з засобами масової інформації може дорого коштувати пану Дональду. Адже «скелетів у шухляді» має достатньо, а «четверта влада», як не крути формує, суспільну думку.

Обраний президент США Дональд Трамп відмовився відповідати на запитання журналіста CNN, назвавши телеканал виробником фейкових новин, констатують Патріоти України.

Це сталося під час першої прес-конференції Трампа на новій посаді.

"Я не дам вам поставити запитання. Ви - фейкові новини", - заявив новообраний президент.

Крім того, 45-й президент США не дозволив поставити запитання репортерові Buzzfeed.

Трамп також проігнорував запитання журналістів про те, чи контактував він або хтось із його штабу з Росією під час передвиборної кампанії. Коли пролунало запитання, він пішов із зали, де відбувалася прес-конференція.

Також стало відомо, що Дональд Трамп вирішив не продавати свій бізнес, обґрунтувавши це тим, що такий продаж навряд буде можливим.

Про це повідомила на спільній прес-конференції з Трампом його юрист Шері Діллон.

"Якою б не була ціна, вона стане підставою для спекуляцій про те, чи не є вона політичною", - заявила Діллон.

За її словами, натомість буде підписано угоду про сліпий траст, у відповідності до якої Трамп буде повністю позбавлений важелів впливу на рішення, що ухвалюються щодо його бізнесу та активів.

"За цією угодою інформування (майбутнього президента Трампа) буде жорстко обмежене. Доступні звіти будуть включати лише прибутки та втрати компанії в цілому, без деталізації щодо окремих бізнесів", - пояснила вона.

Представниця Трампа також більш детально пояснила, чому було ухвалене не продавати бізнес в цілому.

"Продаж не зніме, а лише загострить конфлікт інтересів, оскільки бренд "Трамп" є ключовим активом організації. І якщо президент Трамп продасть свій бренд, він має отримувати роялті за його використання і не матиме можливості контролювати, чи не відбувається його некоректне використання", - пояснила юрист.

"А продаж бізнесу без бренду підірве вартість активів. А президент Трамп не налаштований руйнувати компанію, яку він побудував. Крім того, продаж всієї компанії є навряд можливим в принципі", - додала Діллон.

Вона також виключила варіант продажу компанії повнолітнім дітям Трампа, оскільки це потребувало би масштабних запозичень, "і невідомо, які умови би їх супроводжували".

Дональд Трам також заявив, що вже відходить від управління бізнесом.

"На минулих вихідних до мене звернулися з пропозицією про бізнес, девелоперський бізнес в Дубаї. Дуже вигідна пропозиція, на 2 мільярди доларів. І я відмовився", - заявив він.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...