Вороги "молодої республіки": У "ЛНР" заявили, що їх атакують американці

Звичайно ж, за атакою "стояв" Держдеп, який "змовився" зі своїми українськими колегами і "положив" інформаційний простір.

 В "ЛНР" заявили, що їх атакують американці. Фото: ipress.ua.

Представникам «міністерства зв'язку» «ЛНР» привиділося, що американські хакери напали на ряд «республіканських» інтернет-ресурсів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сепаратистський сайт ЛуганськІнформЦентр.

«20.07.2016 о 10 ранку був зламаний ряд інформаційних та державних сайтів Луганської Народної Республіки, в тому числі офіційний сайт Міністерства інфраструктури і транспорту ЛНР. В результаті злому невстановлені особи отримали доступ до панелі управління сайтом і змогли розмістити на ньому брехливу і наклепницьку інформацію, що порочить державні та силові структури Луганської Народної Республіки. Фахівці Мінзв'язку вже усунули наслідки злому», - йдеться в повідомленні «мінзв'язку».

У «відомстві» стверджують, що злом був проведений американськими хакерами «очевидно на прохання українських колег».

Загроза нового наступу на Сумщині: У ЗСУ розповіли, що відбувається

середа, 15 травень 2024, 11:30

У російському місті Суджа наразі не бачать повноцінного масштабного угруповання РФ, однак в певний момент окупанти можуть зібрати розосереджені сили та техніку для активізації дій на кордоні. Про це в ефірі телемарафону розповів речник оперативно-такти...

"Справа в тому...": Селезньов пояснив, чого можна очікувати від весняно-літнього наступу армії РФ

середа, 15 травень 2024, 11:27

Анонсований новий російський наступ уже почався, війська Володимира Путіна намагаються відвернути Сили оборони від Донбасу, розпочавши штурми в Харківській області й загрожуючи Сумщині. Однак основні зусилля, як вважає військовий експерт Владислав Селе...