Вперед у майбутнє: Україна вийде з низки угод в рамках СНД

Чинними залишаться лише ті угоди, які "працюватимуть на Україну"

Фото: "Корупція.Інфо"

Україна намагатиметься з мінімальними втратами для українців вийти з низки угод в рамках СНД, які не потрібні нашій державі. Про це в понеділок у програмі "Свобода слова" на ICTV заявив директор політичного департаменту Міністерства закордонних справ України Олексій Макеєв, передають Патріоти України.

"Наші зусилля зараз спрямовані на те, щоб достойно, але з мінімальними втратами для громадян України вийти із тих угод, які не потрібні, і, можливо, зберегти механізми, які потрібні, як наприклад, про пенсійне забезпечення", - сказав він.

Макеєв зазначив, що чинними залишаться лише ті угоди, які "працюватимуть на Україну". "Це і не платити внески, і не брати участі у процесі вироблення будь-яких рішень, які не стосуються інтересів України та громадян України. Це залишити чинність лише тих угод, які працюють на Україну", - додав він.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...