"Врачей в студию": Жириновський шокував росТБ заявою про "радянську" причину війни на Донбасі (відео)

Такого від нього не очікував навіть ведучи шоу.

Одіозний російський політик, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський заявив в ефірі одного з пропагандистських телеканалів, що причиною конфлікту на Донбасі є те, що більша частина України не хоче радянської влади. Відповідний відеоролик опублікований на YouTube, передають Патріоти України.

Жириновський вступив у перепалку з одним з ідеологів «русского міра» Сергієм Кургіняном, заявивши, що радянська влада "не дала нічого, щоб всі були б задоволені". На що отримав відповідь про "святу дату 9 травня 1945 року".

"Це було 70 років тому ... За це ми поклали 27 мільйонів життів ... Це один день, це епізод ... Війну виграли, а країну зберегти не змогли ... За 70 років радянської влади ми не отримали нічого хорошого, тому Донбас в крові. Тому що велика частина України не хоче радянської влади! " - сказав він.

Політик також заявив, що Донбас "ніхто ні разу не визнав російським", і "ніхто на Донбасі ні разу сказав, що ми - росіяни, Москва захисти". "Лікарів, лікарів в студію. Треба рятувати Володимира Вольфовича", - відповів йому ведучий Володимир Соловйов.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...