"Врагов трясет, а потом начинает дымиться": Окупант "Гоблін" з Криму пригрозив Україні "методами КНДР"

Окупанти стривожені тим, що сигнал українських радіостанцій ловлять приймачі в Керчі і на півночі Криму.

Сергій Аксьонов. Фото: mirnoe.com

Так званий глава уряду Криму Сергій Аксьонов на нараді в Керчі запропонував впровадити методи КНДР в боротьбі проти українського радіо на півострові, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, Аксьонов назвав український радіоефір "ворожою пропагандою" і запропонував боротися з ним піснями воєнних років.

"Дивилися, як КНДР направляють ці динаміки туди на (південну) сторону, і всі пісні військових років включають. Це найбільш нормальний спосіб. Ворогів від пісень воєнних років трясе, а потім починає диміти і виходить з ладу", - сказав Аксьонов, звертаючись до так званого заступника міністра внутрішньої політики, інформації та зв'язку окупованого Криму Сергію Зирянова.

"Це буде чесно": Кулеба підтвердив обмеження консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку

вівторок, 23 квітень 2024, 15:30

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку, які перебувають за кордоном, зазначивши, що у теперішніх умовах головним пріоритетом є боротьба за ви...

"Весь цей час багатьом здавалося...": Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 15:26

Є дві причини того, чому Палата представників США нарешті схвалила виділення допомоги Україні. Перша з них - підтримка експрезидентом Дональдом Трампом спікера та можливості допомоги Україні. Друга - складна геополітична ситуація у зв'язку з атакою Іра...