Вражаюче пророцтво: Каддафі перед смертю розповів про майбутнє України, Білорусі та Росії (відео)

Політик вважав, що загострення відносин між Україною та Росією неминуче, оскільки Київ бере курс на ЄС та НАТО.

Фото: politobzor.net

В інтернеті оприлюднили відео з інтерв'ю екс-президента Лівії Муаммара Каддафі перед смертю, повідомляють Патріоти України.

Тоді в інтерв'ю російському журналісту він прокоментував свою ж статтю "Україна - реальна проблема".

За словами екс-президента Лівії, якого вбили в результаті державного перевороту, вся проблема в тому, що Україна хотіла і хоче гарантій своєї незалежності, вступу в НАТО і ЄС. У свою чергу, незалежна Україна - це проблема для незалежності самої Росії.

Каддафі вважав, що проблема дуже глибока і важка і може перерости в війну. Також екс-лідер Лівії підкреслював, що проблема криється в тому, що українське і російське керівництво не чують свій народ, і це дуже небезпечно.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...