Все не так: В ОБСЄ спростували втечу з окупованого Донецька

В організації запевнили, що планують відкрити на Донбасі дві нові бази.

Ілюстрація: ЖЖ

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ не проводить евакуацію персоналу з окупованого Донецька Про це йдеться в повідомленні місії ОБСЄ на її сторінці у "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України.

"У відповідь на претензії, висловлені в соціальних мережах, СММ уточнює, що у відповідності зі своїм мандатом зберігає свою присутність на Донбасі. Місія евакуювала спостерігачів з Щастя, де передову патрульну базу обстріляли з міномента. Спостерігачі повернулися наступного ранку", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в ОБСЄ повідомили, що планують відкрити на Донбасі дві нові бази.
Відзначимо, місто Щастя знаходиться під контролем українських військ.

Нагадаємо, напередодні журналіст Андрій Цаплієнко заявив про можливу евакуацію офісу ОБСЄ з Донецька. За його словами, 30 серпня на КПВВ вантажівка ОБСЄ намагалася проїхати лінію розмежування без догляду. Представник ОБСЄ нібито повідомив, що місія вивозить речі з Донецька.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...