"Все пропало": Донори передвиборчих перегонів Трампа вимагають повернути їм кошти

Представник Трампа Джейсон Міллер заявив, що в штабі кандидата “не знають ні про яких донорів, які висловлювали таке прохання”, але до подібної відповіді багато хто ставиться із недовірою.

Дональд Трамп. Фото: Обозреватель.

Обурені поведінкою Дональда Трампа двоє “великих донорів” його виборчої кампанії, які передали десятки тисяч доларів на підтримку кандидата, вимагають повернути їм гроші, повідомив в середу телеканал NBC News. Новину передають Патріоти України.

“Я не можу висловити, наскільки я розчарований через нещодавні події навколо Трампа”, – наводиться висловлювання одного з донорів. За його словами, він шкодує про те, що фінансував кампанію Трампа, а також залучив до цього процесу свого сина. “Прошу повернути мої гроші”, – зазначив бізнесмен.

Інший донор також висловив бажання забрати свої вклади, оскільки “засмучений” поведінкою Трампа після появи в мережі відео з його непристойними висловлюваннями. “Я не можу підтримувати сексиста. У мене троє маленьких дітей, і я не буду підтримувати грубого сексиста, – написав інший донор. – Я чекаю повернення моїх пожертвувань”.

Однак представник Трампа Джейсон Міллер заявив, що в штабі кандидата “не знають ні про яких донорів, які висловлювали таке прохання”. Нагадаємо, в мережі з’явилося відео 2005-го року, де Дональд Трамп розповідає про свої пригоди – як він, будучи вже одруженим, намагався переспати із заміжньою жінкою. Також він образливо висловлюється про всіх жінок в принципі.

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...