Все серйозно? Після заяв про Савченко-терориста в Раді з'явилися кінологи із собаками (фото)

Група людей у камуфляжній формі з кількома собаками провела перевірку кулуарів, гардеробних і всіх входів у будівлю парламенту.

Фото: LB.ua

У Верховній Раді проводять перевірку у зв'язку із заявами про підготовку вибухів нардепом Надією Савченко. Про це пише LB.ua, посилаючись на співробітника охорони парламенту, повідомляють Патріоти України.

"УДО (Управління державної охорони- ред.) проводить огляд парламенту перед пленарним тижнем. Задіяні кінологи з собаками, щоб уникнути провокацій з вибухівкою. Очевидно, такі заходи пов'язані з погрозами нардепа Савченко. Ми, зі свого боку, повинні забезпечити порядок", - сказав співрозмовник.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

Злочин агресора: Росіяни з грудня стратили щонайменше 15 військових ЗСУ при спробі здатись у полон

четвер, 2 травень 2024, 9:57

Міжнародна правозахисна організація Human Rights Watch (HRW) встановила, що з грудня 2023 року російські загарбникик, ймовірно, стратили щонайменше 15 українських військовослужбовців під час спроби здатися в полон, і, можливо, ще шістьох, які здавалися...