Все таємне стає явним: Оприлюднено лист Януковича Путіну з проханням ввести війська РФ в Україну задля придушення Революції гідності (документ)

Зазначений документ був представлений у суді стороною звинувачення у якості доказу державної зради Віктора Федоровича Януковича.

В Оболонському суді Києва оприлюднений текст листа біглого президента України Віктора Януковича голові РФ Володимиру Путіну з проханням ввести війська на територію України, повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

У листі Янукович посилається на статтю 7 договору про дружбу між Україною і РФ щодо надання допомоги для "відновлення конституційного ладу в країні і введення миротворчої місії".

"Користуючись нагодою, звертаюся до Вас з пропозицією провести двосторонні консультації згідно зі статтею 7 договору про дружбу, співпрацю і партнерство між Україною і РФ і обговорити можливість використання окремих підрозділів ЗС РФ для відновлення миру та правопорядку на території України", - йдеться в листі.

Також в листі екс-президент називає події кінця 2013 - початку 2014 років "антиконституційним збройним державним переворотом".

В додатку до листа, Янукович написав заяву, в котрій офіційно просив використати ЗС РФ для "відновлення законності, миру, правопорядку, стабільності і захисту населення України".

Также в письме экс-президент называет события конца 2013 - начала 2014 годов "антиконституционным вооруженным государственным переворотом".

В приложение к письму, Янукович написал заявление, в котором официально просил использовать ВС РФ для "восстановления законности, мира, правопорядка, стабильности и защиты населения Украины".

Читайте также: Охранник Януковича рассказал, как набирал и правил письмо Путину

Ранее сообщалось, что адвокаты Януковича сорвали начало дебатов по делу о госизмене.


Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...