Все-таки без Яценюка: На фракції «Блоку Петра Порошенка» прийнято стратегічне рішення, - Найєм

Арсеній Яценюк має піти протягом трьох місяців.

Арсеній Яценюк. Фото: rbc.ua.

На фракції "Блоку Петра Порошенко" прийнято стратегічне рішення про те, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк повинен піти протягом трьох місяців. Про це журналістам заявив народний депутат від фракції БПП Мустафа Найєм за підсумками засідання фракції БПП, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"В цілому результат такої фракції. Ми розуміємо, що те, що сталося вчора, - це помилка. Пан Яценюк повинен був піти у відставку. Пояснення, чому це не сталося і яка помилка сталася в нашій фракції, ми не отримали.

Але є стратегічне рішення про те, що Яценюк повинен піти, це повинно відбутися протягом трьох місяців. Що буде через три місяці, пан президент не пояснив. Але я так розумію, що протягом трьох місяців ми повинні дати оцінку діям уряду Яценюка, висловити свою позицію і кожен раз контролювати цю історію", - зазначив він.

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...