"Всеукраїнська мережа депутата Д.". Генпрокурор заявив, що на Одещині виявили нові докази функціонування виборчої піраміди (фото)

В Одеській області правоохоронці викрили структуру, яка займалася скупкою голосів виборців.

Луценко поділився результатами проведеного обшуку. Фото: Фейсбук.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що в Одеській області правоохоронці виявили чергові докази функціонування мережі підкупу виборців. Фото генпрокурор опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"На тлі заяв кандидата Ю. про вселенський підкуп владою – чергові уроки арифметики "чорної готівки" для її всеукраїнської мережі депутата Д. Цього разу – Одеська область", – написав Луценко.

Імовірно, під "депутатом Д." Луценко мав на увазі нардепа від "Батьківщини" Валерія Дубіля, якого підозрюють у причетності до створення виборчої піраміди.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...