Вщент роздовбав: Прем'єр Яценюк вкрав у народу перемогу, - Саакашвілі (відео)

Очільник Одеської області Міхеїл Саакашвілі стверджує, що реакція на його критику з боку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка свідчить про те, що корупційне болото в Україні потривожили.​

Саакашвілі в гостях у Шустера. Скрін відео

Українці не для того жертвували собою на фронтах, щоб у них вкрали перемогу керівники Кабміну на чолі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком, які оперують корупційними схемами. Про це заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі в ефірі програми "Шустер LIVE Будні", зазначають Патріоти України.

"Я сказав те, про що мріють сказати мільйони українців. Що уряд прокрався, що він загруз в корупції. Вони вкрали не просто гроші. Прем'єр-міністр і його подільники вкрали у народу перемогу.Не для того люди билися на Майдані і на фронті, щоб друзі Яценюка конвертували це у доларові знаки і перевели їх в офшори", - зазначив Саакашвілі.

Коментуючи інцидент на Національній раді реформ, одеський губернатор зауважив, що деякі образливі вирази з боку Яценюка і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова не потрапили в кадр.

"Я жодного слова поганого не сказав. А прем'єр-міністр вживав термінологію, прийняту в Росії 90-х років. Значить, я розвернув їх гніздо, їх болото. У цих суб'єктів проблема не зі мною, а з народом України", - сказав політик.

Нагадаємо, в Україні кілька місяців триває публічний конфлікт між головою Одеської обласної державної адміністрації Міхеїлом Саакашвілі і урядом. Голова Одещини звинувачує Кабінет Міністрів у корупції.

У вересні він заявив, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк приймав рішення в інтересах бізнесмена Ігоря Коломойського та "інших олігархів". У листопаді він прямо звинуватив Яценюка та народного депутата від "Народного фронту" Миколу Мартиненка в заподіянні збитків Одеському припортовому заводу в результаті укладення невигідного договору щодо закупівлі газу.

6 грудня в ході виступу на антикорупційному форумі в Одесі Саакашвілі заявив, що через корупційні схеми, до яких причетні Кабінет Міністрів на чолі з Яценюком і найбільші бізнесмени країни, з України щороку йде близько $ 5 млрд, а держпідприємства втрачають приблизно 120 млрд грн.

14 грудня на засіданні Національної ради реформ в Києві між Саакашвілі, Яценюком і главою МВС України Арсеном Аваковим відбулася сварка в присутності президента.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...