"Всі повинні бути рівні перед законом": Депутат Барна визнав свою провину в ДТП із трамваєм

Олег Барна пояснив, що не побачив трамвая за машиною, яку обганяв.

 На місці ДТП. Фото: Фейсбук.

Народний депутат фракції Блок Петра Порошенка Олег Барна визнав свою провину в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди на площі Перемоги в Києві вночі 15 червня. Цю заяву він зробив в ефірі телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

Нардеп пояснив, що не побачив трамвая за машиною, яку обганяв.

"Почуваю себе нормально, все добре. Відпочиваємо, спимо, лікуємося. Дякую Богу, що ніхто постраждав. Це моя вина. Не побачив (трамвая, - Ред.), тому що заслонила машина, яку я обганяв", - розповів він.

За словами Барни, він дав пояснення правоохоронцям і на момент аварії перебував в тверезому стані.

"До мене підійшли (правоохоронці, - Ред.), я розписався, що даю згоду на все. Брали кров. Все нормально. Закон повинен бути для всіх, всі повинні бути рівні перед законом", - сказав він.

Як відомо, вночі Барна потрапив у ДТП на площі Перемоги в Києві. Його машина влетіла в трамвай. Через силу удару трамвай зійшов з рейок.

Майже рік тому - 1 липня 2016 року - Барна також потрапив в аварію - перед містом Ізюм, повертаючись із зони АТО, він в'їхав у бетонні блоки.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...