Всіх ворогів "збили" до купи: РосЗМІ заявили про теракт, який готували Сирія і Туречинна із зброю з України

І запевнили - трагедії удалося уникнути ледь не дивом.

Ілюстрація: ЖЖ

12 затриманим, які підозрюються в підготовці теракту в День Перемоги проти учасників акції "Безсмертний полк" в РФ, висунуті за звинувачення незаконний оборот зброї і посягання на життя співробітника правоохоронних органів. Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на обізнане джерело, передають Патріоти Украни.

За його словами, попереднє дослідження вилученої зброї дає підстави вважати, що її привезли з України. Співрозмовник агентства додав, що затримані активно спілкувалися в соціальних мережах з земляками в Туреччині і Сирії, які нібито і передали їм в Москву завдання здійснити теракти на акції «Безсмертний полк».

Поліція перевіряє інформацію про теракт, додало джерело. Після досконального вивчення всіх матеріалів буде вирішуватися питання про порушення кримінальної справи про тероризм.

4 травня МВС заявило про затримання групи приїжджих з Таджикистану, які планували 9 травня здійснити теракт в Москві. Операція була проведена спільно з співробітниками ФСБ.

Повідомлялося, що у затриманих вилучено «велику кількість зброї, вибухових речовин та інших засобів терористичної діяльності». Підозрювані діяли «за завданням ватажків міжнародних терористичних організацій, що діють на території Сирії та Туреччини», заявили в ФСБ.

РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомило, що затримані збиралися відкрити вогонь по перехожих в місцях масових гулянь. За даними Інтерфаксу, частина мігрантів з Таджикистану працювала двірниками, а частина не мала роботи.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...