Всупереч засудженню світовою спільнотою: У Франції відкрили посольство "ДНР"

Фото: ФБ

У французькому місті Марсель 25 вересня відбулося відкриття так званого "представництва "ДНР" щодо якого МЗС Франції раніше звернулось до прокурора країни. Інформація про відкриття розміщена на сторінці "представництва" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Організацію очолює місцевий ультраправий політик Юбер Файяр з департаменту Буш-дю-Рон.

Влітку у складі групи французьких політиків місцевого рівня він побував на окупованій українській території, зокрема, в Донецьку, заїхавши транзитом через Москву, що є порушенням законодавства України.

Французькі політики тоді побували в Москві у Держдумі РФ, де зустрічалися із колишнім "прокурором" Криму Наталією Поклонською.

Повідомляється, що на церемонії були присутні президент об'єднання "Моя країна Франція" Жак Клостерманн, французький політолог з центру "Стратполь" Ксавьє Моро. Раніше вони також їздили на окуповані території Донбасу.

Файяр сьогодні вранці написав на своїй сторінці у Facebook, що ніхто не прийшов протестувати проти відкриття "представництва" в Марселі, хоча були такі заклики.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...