Вторгнення Росії в Україну: Експерт назвав головну ознаку можливого наступу (відео)

Найголовніша ознака можливої повномасштабної військової агресії Росії проти України - реакція країн НАТО. Якщо вони почнуть масово забезпечувати ЗСУ летальним озброєнням - значить, вторгнення не уникнути. Таку думку в ефірі ObozTV висловив військовий експерт Олег Стариков, повідомляють Патріоти України.

При цьому він наголосив, що зараз відкрита війна РФ проти України є малоймовірною. "Але якщо раптом країни НАТО, зокрема США, почнуть масово нам поставляти летальну зброю - це серйозна ознака того, що щось буде. А так вони ж потихеньку зараз із цим. Раз - Javelin дали. Раз - контрбатарейні системи дали. Тобто, вони дають потроху", - пояснив Стариков.

На його думку, з огляду на рівень розвідслужб країн НАТО, зокрема Америки, вони першими отримають інформацію про можливі серйозні дії РФ. Тому до погроз Росії зараз потрібно ставитися більше з політичної точки зору, ніж із військової, впевнений експерт.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...