"Ви - вбивці!": Екс-регіоналка Бондаренко влаштувала істерику на ТБ (відео)

Одіозна екс-нардеп від "Партії регіонів" Олена Бондаренко поскандалила з українським громадським діячем Вадимом Трюханом в ефірі пропагандистської передачі на росТБ, повідомляють Патріоти України.

Бондаренко висловилася про теперішню українську владу, назвавши її "вбивцями держави". "Що зробили з Україною за 27 років ті, які називають себе справжніми українськими патріотами? Вони роздробили, розграбували, розірвали країну, у більшої частини людей відібравши ці рівні права! І хочуть в цьому виді зберегти державу?! Шановні, це держава некомфортна і непридатна для життя більшої частини українців, які страждають від ваших печерних, дикунських методів роботи! Голосують ногами! Вже виїхала третина з країни, залишилося 30 мільйонів на місці з 42, а ви розповідаєте про демократію і про вірне рішення?! Ви — убивці цієї країни!", — кричала Бондаренко.

Пропустить через 15 Трюхан у відповідь нагадав Бондаренко все про діяльність "Партії регіонів" в Україні. "Це маячня! Ось навіщо таке казати? Ви скільки років були у владі, в Партії регіонів? Ви грабували країну! Скільки років ви сиділи там на "касі"?! Що ви брешете?!" — емоційно звернувся він до зрадниці. Та, у свою чергу, самовпевнено заявила, що Партія регіонів нібито дала Україні стільки, скільки вже не зможе дати жодна нова влада.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...